Albayrak'ın Şarköy mesaisi

Sabahın erken saatlerinde gittiği Şarköy'de incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra şehrin düşman işgalinden kurtuluş yıldönüm

GÜNDEM 17.11.2016 20:40:00 0
Albayrak

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için sabah erken saatlerde Şarköy’e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe esnafını da ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi. Albayrak, sohbet ettiği esnafa hayırlı işler diledi. Daha sonra ilçede tamamlanan projeleri yerinde gören Başkan Albayrak, çalışmaların devam ettiği alanları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Albayrak daha sonra Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

 

ŞARKÖY’ÜN KURTULUŞU KUTLANDI

 

Kutlama programına Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Büyükşehir Belediyesi Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Şarköy Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende daha sonra Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Tören geçişi ve çeşitli kutlama etkinliklerin yapıldığı program halk oyunları gösterisiyle sona erdi. Albayrak daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Marmara Haber