AK Parti üyeleri ile buluşuyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, üye ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde partinin ana kademe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları göre

GÜNDEM 14.11.2016 19:42:00 0
AK Parti üyeleri ile buluşuyor

KAPILARINI TEK TEK ÇALIP HAL HATIR SORUYORUZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Ekim ayında toplam 500 üyemizi ziyaret ettik. Kasım ayı üye ziyareti programı kapsamında hafta sonu gruplar halinde sahaya indik ve üye ziyaretlerimize devam ettik. Ziyaretlerimizde üyelerimizin bireysel ihtiyaçları ve mahallelerindeki sorunları dinledik. Bizim üyelerimize karşı bir borcumuz bir sorumluluğumuz var. Üyelerimizin kapısını tek tek çalıp hal hatır soruyoruz. Onların evlerine, işyerlerine misafir olup çaylarını içiyoruz” dedi.

 

ÜYELERİMİZİN FİKİR VE GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ

 

Abdullah Öğe şöyle devam etti: “Ziyartlerimizde üyelerimize çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek onların fikir ve görüşlerini alıyoruz. Bu doğrultuda da parti çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Kadın ve Gençlik Kollarımızın, Meclis Üyelerimizin, Mahalle Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz üye ziyaretlerinde sadece üyelerimizi değil, ilçemiz halkının da sıkıntılarını ve taleplerini dinliyor, herkesle kucaklaşıyoruz.”

 

Haber / Menşure KARDEŞ