Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü kutlandı

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere sabah erken saatlerde Hayrabolu'ya geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü

GÜNDEM 14.11.2016 19:40:00 0
Hayrabolu

İLK DURAK KAYMAKAMLIK

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Hayrablu’daki ilk durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. Beraberindeki Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile birlikte Tamer Orhan'ı makamında ziyaret eden Kadir Albayrak daha sonra Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nu makamında ziyaret etti. Albayrak, ardından Cumhuriyet Halk Partisi Hayrabolu İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

 

KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaretlerin ardından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında Hayrabolu Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ilçe protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk sunma töreninden sonra öğrenciler tarafından gerçekleştirilen kurtuluşun temsili canlandırması ve 2. Kolordu Bandosu, Hayrabolulular tarafından ilgiyle izlendi.

 

Marmara Haber