İşçi servisine silahlı saldırı

Malkara'da fabrika işçilerini almaya giden 48 yaşındaki O.Ö.'nün kullandığı boş servis minibüsü, kimliği tespit edilemeyen kişi yada kişilerin tüfekli saldırısına uğradı. SaçmalarÄ

GÜNDEM 14.11.2016 19:36:00 0
İşçi servisine silahlı saldırı

SERVİS ŞOFÖRÜ YARALANDI

 

Olay Malkara'ya bağlı Şalgamlı Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre her zamanki gibi fabrikaya işçi taşıyan O.Ö., sabah servisi için 59 J 5012 plakalı minibüsüyle Hayrabolu yolu üzerindeki Şalgamlı Mahallesi'ne doğru yola çıktı. Servis sürücüsü O.Ö., işçileri almak için mahalle girişine geldiği sırada, kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Meydana gelen silahlı saldırıda saçmaların isabet ettiği servis şoförü O.Ö. ağır yaralandı.

 

JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

 

Yaralı sürücüye ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı sürücü daha sonra Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri camları kırılan minibüste inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Marmara Haber