Plakası olanlar yatıyor Korsan araçlar çalışıyor

Korsan araçlar yüzünden sıkıntılı günler yaşayan servisçiler, bu kez de AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'e dert yandı. Servisçi esnafının korsan araçlar yüzünden büyük sıkı

GÜNDEM 13.11.2016 19:43:00 0
Plakası olanlar yatıyor Korsan araçlar çalışıyor

KORSAN ARAÇLARA GÖZ YUMULUYOR

 

Yönetim kuru ile birlikte AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel’i ziyaret ettiklerini belirten Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Kendisine, önceki görüşmemizden bu yana hiçbir sorunun çözülmediğini ilettik. Korsan araçlarn fotoğrafları ile birlikte bildirmemize rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını söyledik. Adeta korsan araçlara göz yumuluyor. Bu araçların Bulgaristan sınırından gelip de buralarda çalışmadığını bizler de biliyoruz. Bunlar Tekirdağ’da korsan çalışan araçlar. Madem bu araçlara göz yumuluyor o zaman S ve J plakaların ne önemi var; 60 bin TL plaka parası veren araçlar adeta yatıyor, korsan araçlar çalışıyor” dedi.

 

VEKİLİMİZ BU İŞİN ÜSTÜNE GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ

 

Özmalı adı altında yol belgeleri dağıtımının önüne geilmesi gerektiğini de Mustafa Yel’e ilettiklerini söyleyen Gündoğdu, “180 TL’ye yol belgesi alınarak servis çekilmesi doğru değil. Haksız rekabetin önüne geçilmesini istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin önerge vererek bu yanlışların önüne geçip servisçi esnafının kanayan yarasına merhem olmaları gerekiyor. Vekilimiz, bizi can kulağıyla dinledi. Sonuna kadar arkamızda olduğunu söyledi. Hiç kimsenin haksız kazanç elde edemeyeceğini belirtti. Bu işin üstüne gideceğini, servisçilerin korsan sıkıntısını çözeceğini kaydetti” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN