Atatürk ebediyen var olacak

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Açık Hava Atatürk Fotoğrafları Sergisi açılışına katıln Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Türkiye Cumhuriyeti var olduğu

GÜNDEM 11.11.2016 19:35:00 0
Atatürk ebediyen var olacak

KALICI BİR SERGİ

 

Sergi açılışı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sgerçekleştirildi. Açılış sonrası konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bize bu vatanı emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde bir defa daha tekrar ediyoruz ki, sonuna kadar onun mirasını, onun bakış açısını, onun üretkenliğini, onun çağdaşlığını bu topraklarda var etmeye devam edeceğiz. Bu hazırladığımız sergi kalıcı bir sergi” dedi ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

ATAMIZI MİNNET VE ÖZLEMLE ANDIK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise konuşmasında "Değerli Atatürk ve Cumhuriyet sevdalıları. Ben öncelikle böyle güzel bir etkinliği ve değeri bize sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat ve arkadaşlarını takdir ediyorum. Bugün Atamızın aramızdan ayrılışını rahmet, minnet ve özlemle andık. Bugün bir kez daha anladık ki Atamıza olan özlemimiz, ihtiyacımız her dönem artarak devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece büyük önderimiz Atatürk ebediyen var olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber