Ulu Önder minnetle anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78'inci yıldönümünde ülke genelnde olduğu gibi Çorlu'da da düzenlenen törenlerle anıldı.

GÜNDEM 10.11.2016 19:53:00 0
Ulu Önder minnetle anıldı

ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Çorlu Atatürk Meydanı'na çelenk sunulması ile başlayan anma programında Çorlu Kaymakamlığı, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ile Çorlu Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5.Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından Atatürk Anıtı'na sunuldu. Saat 9'u 5 geçe sirenler ve askeri bando eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunması ile çelenk töreni sona erdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çelenk törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5.Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Yzb. Serkan Gürzsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, daire amirleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, askeri erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ANMA PROGRAMI MEMDUH ŞEVKET ESENDAL SAHNESİ'NDE DEVAM ETTİ

 

Çelenk töreninin ardından anma programları Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çorlu Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Vildan Malçek ve bir askeri görevli günün anısına konuşma yaptı. Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşen program Çorlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin "Atatürkiye" adlı oratoryosu ile sona erdi.

 

Marmara Haber