Küçük sanayicilere büyük fırsat

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen proje sayesinde küçük ölçekli sanayiciler, büyük ölçekli sanayicilerle buluşturulacak.

GÜNDEM 7.11.2016 21:29:00 0
Küçük sanayicilere büyük fırsat

3 GÜNLÜK FUAR DÜZENLENECEK

 

Projenin KOSGEB destekli olduğunu belirten Oda yetkilileri, “Haftasonu başlayan proje 8 ay sürecek. 4 eğitim, 1 panel ve 1 de fuar organizasyonunun olduğu projede küçük ölçekli 40 firma 8 aylık süreç sonrasında Trakya’daki büyük ölçekli sanayicilerle buluşturulacak. Tanıtım ise 3 günlük fuar organizasyonuda gerçekleşecek. Fuar ise Mayıs 2017’de yapılacak. Proje kapsamında, ayda sadece 1 cumartesi günü eğitimler verilecek. Eğitimlerin ilki olan Müşteri İlişkileri Yönetimi Eğitimi’ne katılım yoğun oldu” dedi.

 

FİKİR MURAT BAKIRAL’DAN ÇIKTI

 

Üyelerin genel olarak sanayicilere ulaşamadıklarını belirten Oda yetkilileri, “Sanayiciler, genel olarak ilçedeki firmalar yerine şehir dışı firmalardan hizmet alıyor. Odamızdan da bu durumun giderilmesi konusunda taleplerde bulundular. Odamızın 8. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Murat Bakıral’ın bu talepleri karşılamak üzere önerdiği proje fikri ile çalışmaya başlandı. Hazırlanılan projenin onayının ardından talep toplandı ve cumartesi günü yapılan ilk eğitimle projeye start verildi” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ