Altınyıldız'da eğitime ara yok

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş, tehlikeli işlerde çalışanların bilgilendirilmesi ve belgelendirilmesi için mesleki eğitimlerine devam ediy

GÜNDEM 7.11.2016 21:20:00 0
Altınyıldız

YANGIN EĞİTİMİNE 333 KİŞİ KATILDI

 

Çalışanlarının eğitimine verdiği önemle adından söz etriren tekstil sektörünün köklü kuruluşlarından Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş., daha önce Mavi Yaka çalışanlarına yönelik ISO 9001 ve 14001 Çevre Bilinci Eğitimi vermiş ve bu eğitim programına toplam 658 çalışan katılmıştı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş., bu kez de 33 kişilik çalışan grubuna Ekim ayında İplik Operatör Eğitimi ve 560 kişilik çalışan grubuna da farkındalık kazandırmak amaçlı OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verdi. Fabrikanın 2016 yılı Temel Yangın Eğitimine ise toplam 333 kişilik çalışan grubu katıldı.

 

KATILIMDAN OLDUKÇA MEMNUNUZ

 

Çalışanlarının bilgi, beceri ve donanımlarını artırmaya yönelik eğitimlerin devame deceğini kaydeden Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş. yönetimi, “Biz çalışanlarımızla bir aileyiz. Bu eğitimleri de onların ve kurumumuzun iyiliği için gerçekleştiriyoruz. Çalışanlarımızın eğitim programlarına olan katılımları ve istekli halleri bizleri oldukça memnun ediyor. Temennimiz, bu eğitimler çerçevesinde çalışanlarımızla birlikte kazasız, belasız, başarılı çalışmalara imza atmaktır” dedi ve eğitim programlarına katılan Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon A.Ş. çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN