Sizler bu teşkilatın sancaktarlarısınız

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı İstişare Kurulu toplantısında konuşan İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mahalle başkanlarına hitap ederek, "Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beyl

GÜNDEM 7.11.2016 21:18:00 0
Sizler bu teşkilatın sancaktarlarısınız

MAHALLEDE EMEK VERİLMEZSE, BAŞARI SAĞLANAMAZ

 

AK Parti Çerkezköy ilçe yönetimi, Mahalle Teşkilatları istişare toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdulah Öğe, “Bizim belkemiğimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Mahalle Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte olmaktan son derece memnunum. Mahalle Teşkilatlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temel vasfı da gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahallede emek verilmezse, başarı sağlanamaz. Sizler bu teşkilatın sancaktarları, uç beylerisiniz. Sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle yerine getiriyorsunuz ve bundan sonrada bu sorumluluk bilincinde, sorumlu olduğunuz mahallelerinizde çalışmalarınızı sürdüreceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

 

TÜRKİYE’Yİ 2023 HEDEFLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ

 

15 Temmuz Darbe girişimine değinen Öğe, “Milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.  Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Şimdi çalışma zamanı, daha çok çalışacağız. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Bununla kalmayacak 2053, 2071 vizyonlarımızı gerçekleştireceğiz. Bizlere çok büyük görevler düşüyor. Onun için Mahalle teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışacağız, üzerimize düşeni yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ