Fenerbahçe Kadıköy'ü Manchester'a dar etti

UEFA Avrupa Ligi'nde önceki akşam Fenerbahçe ile Manchester United Kadıköy'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müthiş bir maç sonunda Fenerbahçe, 'Special One' yani 'Ã??

SPOR 4.11.2016 20:05:00 0
Fenerbahçe Kadıköy

MOURİNHO'NUN TAKIMI HÜSRANA UĞRADI

 

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe, sahasında dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester United'ı ağırladı. Yaklaşık 45 bin taraftarının önünde İngiliz devini adeta sahadan silen Fenerbahçe, 'Special One' yani 'Özel Biri' lakaplı Mourinho'nun takımını 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin gollerini 2. dakikada Moussa Sow mükemmel bir rövaşata ve 59'da Lens aynı güzellikte bir frikikle kaydetti. Manchester'ın tek sayısını 89'da takım kaptanı Rooney kaydetti.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Karşılaşmayı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda izleyen 45 bin taraftar arasında Çerkezköylü basın mensupları ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yalı Restaurant sahibi Rasim Bilgen, Bross Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva da yer aldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 7’ye yükseltirken; Manchester United ise 6 puanda kaldı. Bir sonraki maçta Fenerbahçe sahasında Zorya'yı ağırlayacak. Manchester United ise evinde Feyenoord ile karşılaşacak.

 

Haber / Gökhan TEKER