Şube sekreterine oda jesti

Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşama katılımlarını artırmak amacıyla her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kaymakaml?

GÜNDEM 2.11.2016 23:02:00 0
Şube sekreterine oda jesti

ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORSUNUZ

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün öğlen saatlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Kubilay burada TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kaymakam Kubilay, “Sizleri sosyal hayatın her alanında görmek istiyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi çatısı altında bir araya gelerek birbirinize destek oluyor ve çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz” dedi.

 

BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR

 

Kaymakam Kubilay, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Kaymakamlık olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sizlere destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Çerkezköy Kaymakamlığı’nın kendisi için oda düzenlemesi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade eden TSD Çerkezköy Şubesi Sekreteri Hülya Metin, “Kaymakamımız her zaman bizim yanımızda oldu. Bizi hiç yalnız bırakmıyor. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ