Süleymanpaşa'nın bilinçli öğrencileri

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Ekşikanat, Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi kapsamında düzenlenen değerlendirilebilir atık toplama kampanyasında en çok geri dönüşebilir atık toplayan okullara ö

GÜNDEM 2.11.2016 22:51:00 0
Süleymanpaşa

KAMPANYAYA 16 OKUL KATILDI

 

Değerlendirilebilir atık toplama kampanyası 16 okul arasında yapıldı. Kampanyada en çok geri dönüşebilir atık toplayarak birinci olan Karacakılavuz İlkokulu Süleymanpaşa Belediyesi’nden 10 futbol, 10 basketbol, 10 voleybol topu, ikinci olan Atatürk İlkokulu 7 futbol, 7 basketbol, 7 voleybol topu, üçüncü olan Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu ise 5 futbol, 5 basketbol ve 5 voleybol topu kazandı. 

 

EKREM EKŞİKANAT ÇOCUKLARA DUYARLILIKLARI NEDENİYLE TEŞEKKUR ETTİ

 

Okullara ödüllerinin verilmesi adına yapılan ziyarette konuşan Başkan Ekşikanat, ““Öncelikle ben değerli öğretmenlerimize çevreci bir nesil yetiştirme çabalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler düzenlediğimiz yarışma ile hem çevrenin kirletilmesinin önüne geçmek, hem çocuklarda çevre bilinci oluşturmak hem de çocuklarımız aracılığı ile ailelerimizde geri dönüşümün önemini göstermek için böyle bir proje uyguladık. Çocuklarımızdan çok güzel dönüşler aldık. Bizde çevre gönüllüsü çocuklarımızın okullarında spora daha çok yönelmeleri için top hediye etmek istedik.” dedi.

 

Marmara Haber