Ruhsatsız tüfeğe polis el koydu

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen rutin uygulamalar kapsamında Kazak Gölü'nde bir araçtan çıkan ruhsatsız av tüfeğine el konulurken; tüfeğin sahibi

GÜNDEM 2.11.2016 13:01:00 0
Ruhsatsız tüfeğe polis el koydu

TÜFEĞİN SAHİBİ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

 

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçenin muhtelif noktalarında periyodik aralıklarla gerçekleştirilen asayiş uygulamaları devam ediyor. Ekipler önceki gün de Kazak Gölü Mesire Alanı’nda asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan ruitn uygulamada araçlardan birinden 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet de şarjör ele geçirildi. Ruhsatsız tüfeğe el konulurken, tüfeğin sahibi M.Y. ise ifadesi alınmak üzere Kapaklı Polis Merkezi’ne götürüldü.

 

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

 

 Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Kazak Gölü Mesire Alanı’nda yapılan asayiş uygulamasında saat 00.30 sularında ruhsatsız av tüfeği ile yakalanan 28 yaşındaki M.Y., polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından hakkında gerekli adli ve idari işlemlerin yapılması sonrasında serbest bırakıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, asayiş uygulamalarının periyodik aralılarla ilçenin muhtelif noktalarında kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

 

Haber / Mehmet AYAN