Sizin için her şeyi yapmaya hazırız

Mide rahatsızlığı nedeniyle Özel Optimed Hastanesi'nde tedavi gören Gazi Fazim Göral'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Her zaman gazilerimizin yanındayız.

GÜNDEM 1.11.2016 18:29:00 0
Sizin için her şeyi yapmaya hazırız

GAZİ GÖRAL’A ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

 

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da eşlik etti. Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’dan, Gazi Fazim Göral’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay, “Öncelikle Gazimize Allah’tan şifalar diliyorum. Tüm Gazilerimize sağlıklı yaşam ve uzun ömürler temenni ediyorum” dedi.

 

SİZLERE BORÇLUYUZ

 

Çerkezköy Kaymakamlığı olarak her zaman Gazilerin yanında olduklarına vurgu yapan Kaymakam Kubilay, “Sizin için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Çünkü bugün bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu kahramanca mücadele etmiş ve bu uğurda canlarını feda etmiş aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize borçluyuz. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve tüm kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER