Mandalı çalışmaları yerinde inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına geçtiğimiz hafta başlanan Kültür Merkezi'nde çalışmaları yerinde inceledi. 

GÜNDEM 1.11.2016 18:19:00 0
Mandalı çalışmaları yerinde inceledi

21 MİLYON 850 BİN TL’YE İHALE EDİLMİŞTİ

 

Kapaklı’da 512 ada 1 parsel üzerinde yapımına başlanan Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İrfan Mandalı, “Kültür Merkezi’nin ihalesi 8 Ağustos Perşembe günü yapıldı. Toplam 25 firma ihale için doküman satın aldı. İhaleye 14 firma teklif sundu. 12 firmanın teklifi geçerli sayılırken; yaklaşık maliyeti 28 milyon 856 bin 962,04 TL olan Kültür Merkezi projesi yapım işi ihalesini, 21 milyon 850 bin TL teklifle Metafor İnşaat ve Ceren İnşaat İş Ortaklığı kazandı” dedi.

 

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

İhalenin yapılmasından yaklaşık 1 ay sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve yüklenici firma temsilcileri ile sözleşme imzalandığını kaydeden İrfan Mandalı, “Yüklenici firma sözleşme imzalanmasının ardından 10 gün içinde çalışmalara başladı. Ekipler oldukça koordineli bir şekişlde çalışıyor. Kültür Merkezi’nin yapım işi 540 takvim günü olarak belirlense de ekiplerin hızlı çalışmalrı sonucu projenin daha erken bir tarihte hizmete açılmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER