Miniklere bayrak bilinci

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Zübeyde Hanım Anaokulu 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında dün saat 11.00'da düzenledikleri "Bayrağına sahip Ã

GÜNDEM 31.10.2016 18:11:00 0
Miniklere bayrak bilinci

BAYRAKLARINI 1 HAFTA BOYUNCA KORUDULAR

 

Zübeyde Hanım Anaokulu’nun "Bayrağına sahip çık" etkinliği çerçevesinde öğrencilerin kendi hazırladıkları Türk Bayrağını çantalarında bir hafta boyunca zarar vermeden eve götürüp getirmeleri istendi.  Bir hafta boyunca kendi yaptıkları bayraklara zarar vermeden ve kaybetmeden taşıdıktan sonra öğretmenlerine teslim eden öğrencilere projeyi tamamladıkları için sertifika verildi.

 

15 TEMMUZ BİLİNCİ NAKŞEDİLİYOR

 

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Arzu Gündüz, çocuklarda 15 Temmuz demokrasi mücadelesi ile ilgili farkındalık yaratmak için farklı etkinliklere yer verdiklerini fakat öğrencilerin yaşları itibariyle küçük oldukları için böyle bir proje ile anlatılmasının daha etkili olacağını düşündüklerini dile getirdi. Okul Müdürü Arzu Gündüz yaptığı açıklamada, "Okul öğretmenlerimizden Tuğçe Korkmaz ve diğer öğretmenlerimize bu anlamlı ve güzel projelerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca projeye aktif katılım göstererek bizleri üzmeyen öğrencilerimize de teşekkürü bir borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT