Çorlu TSO Meclisi'nden anlamlı karar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclisi, 27 Ekim 2016 tarih ve 169/7 sayılı meclis kararı ile Çorlu TSO Ormanı'nın adını "15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı" olarak değiştirdi.

GÜNDEM 31.10.2016 18:03:00 0
Çorlu TSO Meclisi

TEPKİMİZİ İLK ANDA ORTAYA KOYDUK

 

Çorlu TSO Ormanı'nın adının "15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı" olarak değiştirilmesi ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün "Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Odamız olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur” dedi.

 

HERKES DENOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

 

Ülkenin bütün kurumlarının, siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, basın kuruluşlarının, demokrasiyi sahiplendiğini kaydeden Enis Sülün, “Bu durumdan herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Odamız Meclis toplantısında 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye yönelik gerçekleştirilen hain darbe girişiminin unutulmaması ve darbede şehit olan vatandaşlarımızın kahramanlıklarının kentimizde yaşatılabilmesi amacıyla Çorlu TSO Ormanı'nın yeni adının '15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı' olması yönünde karar aldık" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber