10 gündür haber alınamıyor

Süleymanpaşa'da yaşayan Korkmaz ailesi işe gitmek için evinden çıkan ve 10 gündür kayıp olan 22 yaşındaki kızları Ümmühan Korkmaz'dan haber alamıyor.

GÜNDEM 30.10.2016 20:05:00 0
10 gündür haber alınamıyor

KARDEŞİM SORUMLULUK SAHİBİDİR

 

Kız kardeşinin sorumluluk sahibi bir genç kız olduğunu belirten ablası Leyla Çetinbaş, “10 gün önce işe gidiyorum diye evden çıktı. O günden beri haber alamıyoruz. Benim kardeşim kaçıp gidecek bir kız değil. Sorumluluk sahibidir. Mutlaka başına bir iş geldi. Kardeşime ben baktım büyüttüm. 14 yaşından beri bende kalıyor. Bir saat gecikse bile bana haber verirdi. Sorumluluğunu bilir başına buyruk değildir. Elimden gelen her şeyi yaptım. Kardeşimin hayatından endişe ediyorum. Kardeşim gittiği günden beri tüm aile kötü durumda. Annem hastaneye kaldırıldı” dedi.

 

2 GÜN ÖNCE BENİ ARADI

 

3 kardeş olduklarını belirten Leyla Çetinbaş, “Diğer kardeşim de perişan durumda. Kardeşimin kendi isteğiyle kaçacağını aklımız almıyor. En son beni iki gün önce aradı gizli numaradan. Çok kısık sesle konuştu. Sanki birilerinin duymasından korkuyormuş gibiydi. Annemin hastanede olduğunu söyledim. Hangi hastane dedi sonra telefonu kapandı. Ne olur bizi duyuyorsan çık gel ne olur gel. Dolandırılmış olabilirsin. Başına ne geldiyse geldi her şey bir şekilde halledilir. Görenlerin insanlık namına Allah rızası için bildirmesini istiyoruz" diye konuştu.

 

Marmara Haber