Amaçlarına ulaşamayacaklar

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı'nın Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İl dAnışma Meclisi'nde konuşan İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Türkiye'yi kardeş kanı dökerek i

GÜNDEM 30.10.2016 20:00:00 0
Amaçlarına ulaşamayacaklar

AK PARTİ BAĞIMSIZLIK AŞKIDIR

 

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl eski Başkanı ahmet Akçay, İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açıış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “AK Parti milletin var olma iradesidir. Partimiz gücünü milletten almaktadır. AK Parti demokrasinin bekçisidir. AK Parti bağımsızlık aşkıdır. AK Parti, yenilikçidir. AK Parti, mazlumun yanında zalimin karşısındadır. AK Parti, her türlü terörün korkulu rüyasıdır. AK Parti, karanın, havanın ve denizin hakimidir. Biz kendimizi ülkemize adarız. Biz gücümüzü sandıktan alır, demokrasiye inanırız. Biz büyüdükçe kalplere gireriz" ifadelerini kullandı.

 

MİLLET HAYASIZCA AKINA DUR DEDİ

 

Türkiye üzerine kirli oyunlar oynayanların amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydeden yüksel, “Ülkemiz üzerinde kirli oyunlar tezgahlanıyordu. Ülkemizi Suriye gibi Irak gibi Lübnan gibi Mısır gibi kardeş kanı dökerek işgal altına almak ve bölüp parçalamak istiyorlar ama başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz. Bunu Gezi Parkı'nda denediniz, 17-25 Aralık'ta denediniz, sonra 15 Temmuz akşamı da denediniz ama bu büyük millet Pensilvanya güdümündeki tanklara, jetlere, tüfeklere Başkomutanımızın tek bir işareti ile iman dolu göğsünü siper ederek bu hayasızca akına dur demiştir" diye konuştu.

 

Marmara Haber