TOBB öğrencilerin yüzünü güldürdü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımında bulunulması amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderdiği 30 bin TL ile Ço

GÜNDEM 27.10.2016 19:20:00 0
TOBB öğrencilerin yüzünü güldürdü

860 ÇİFT AYAKKABIYI İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE VERECEĞİZ

 

Yardım kapsamında 243 çift ayakkabı Ergene, 450 çift ayakkabı Çorlu ve 150 çift ayakkabı da Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi. Ayakkabılar; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Çorlu Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak'a teslim edildi. Çorlu TSO'nun yardımının örnek teşkil ettiğini belirten Reşat Uçak; “Çorlu'da bulunan okullarımızda ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen 860 çift ayakkabıyı ihtiyaç sahibi öğrencilere vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir" dedi.

 

AMACIMIZ KIŞ ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSİKLERİNİ GİDERMEK

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıyoruz. Amacımız kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa gidermektir. Oda olarak, Birliğimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Marmara Haber