Koyun 5'iz doğurdu

Malkara'da besicilik yapan Serkan Kapa'nın merinos kırması cinsi koyunu bir batında beşiz doğurdu. Koyunların ikiz doğurmasına alışkın olduğunu ifade eden Kapa, "Beşiz olması bizim için de sür

GÜNDEM 27.10.2016 19:16:00 0
Koyun 5

İLK DEFA GÖRDÜM

 

Malkara’ya bağlı Kermeyan Mahallesi'nde besicilik yapan, evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki Serkan Kapa, geçen yıl satın aldığı merinos kırması cinsi koyunun beşiz doğurduğunu söyledi. Koyunun genelde 2 yavru doğurduğunu anlatan Kapa, beşiz doğurmasının kendileri için de sürpriz olduğunu belirterek, “25 yıldır bu işle uğraşıyorum. İlk defa besicilik hayatımda bir koyunun beşiz yavru doğurduğunu gördüm” dedi.

 

KIZIMLA BİRLİKTE BÜYÜYECEKLER

 

Serkan Kapa şöyle konuştu: “Beklemediğimiz bir doğum oldu. Şaşkınlık içerisindeyim. Çok memnunum, çok mutluyum. Çok sevinçliyim. Beşiz olan koyun yavrularım 2 yaşındaki kızım Duru ile birlikte büyüyecekler. Kızım da onları çok sevdi. Onlarla yakından ilgileniyor. Allah’ımıza şükürler olsun. Bu mutlu günleri de gördüm çok şükür. Koyunumun beşiz doğurduğunu duyan komşularım akrabalarım gördüklerinde onlar da çok şaşırdı. Görmeye gelenler iki günlük kuzularımla hatıra fotoğrafı çektiriyor. 120 kadar koyunum var” dedi.

 

Marmara Haber