Kapaklı 29 Ekim'i nasıl kutlayacak?

Kapaklı Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan kutlama komitesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yapılacak tören programını açıkladı.

GÜNDEM 26.10.2016 21:51:00 0
Kapaklı 29 Ekim

HALKI SELAMLAYACAKLAR

 

Buna göre; 28 Ekim Cuma günü saat 13.00'da Cumhuriyet Alanı’nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun gerçekleştirilmesinin ardından saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde İstiklal Marşı okunacak. 29 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Ahmet Büyükçelik makamında tebrikleri kabul edecek. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek olan kutlamalar Kapaklı Stadyumu'nda devam edecek. Stadyum'da düzenlenecek törende Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, İlçe Jandarma Komutan Vekili Fevzi Bayram ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı saat 11.00'da resmi geçit ile vatandaşları selamlayacak ve halkın bayramını kutlayacak. Ardından bando eşliğinde İstiklal Marşı okunarak al yıldızlı bayrak göndere çekilecek.

 

YARIŞLAR DÜZENLENECEK

 

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirecek. Daha sonra halk oyunları gösterisi sergilenecek. Ortaokullar arası kızlar ve erkekler 60 metre koşusu düzenlenerek gençliğin önemine değinilecek. Gazi Orta Okulu Müzik Öğretmeni Duygun Özbek yönetiminde Cumhuriyet konulu gösteri yapılacak. Akabinde ödül töreni ve bayrak final tablosu ile kutlama programı sona erecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ