Sonunda başladı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, uzun süre sonra Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde başlayan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Veliköy OSB Müdürü Mustafa

GÜNDEM 25.10.2016 20:35:00 0
Sonunda başladı

ÇALIŞMALARIN BAŞLAMASINDAN ÇOK MEMNUNUZ

 

Veliköy OSB’nin, Çerkezköy’ün önemli OSB’lerinden biri olduğunu kaydeden Kaymakam Metin Kubilay, “Veliköy OSB’nin imar yollarındaki sıkıntılarının giderilmesi, bizim için çok önemli bir konudur. Özellikle sanayicilerimiz, hassas ürün sevkiyatlarında sıkıntı yaşıyordu. Yolların yapılması ile sanayicimizin bu sıkıntıları giderilecek. Olumsuz trafik koşulları da ortadan kalkacak. Çalışmaların başlamasından çok memnunuz. Çalışmaları yakından takip ediyorum. İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

YOL YAKLAŞIK 3,5 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA

 

Çalışmalar kapsamında Sanayi Bulvarı’ndan başlayıp 30. Cadde, 26. Cadde, 1. Cadde ve Osman Uzun Caddesinde yaklaşık 3,5 kilometre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde yol yapılacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Kubilay, “Belirtilen yollarda önce kırılmış ve elenmiş ocak taşı malzemesinin finişerle serilmesi suretiyle plent-miks temel yapılacak. Akabinde üzerine sıcak asfalt (binder) serilecek. Bu sürecin oluşmasındaki katkılarından dolayı Müteşebbis Heyet Başkanımız Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan' a ve tüm Müteşebbis Heyeti ile Yönetim Kurulu üyelerine de teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ