Otomobil şarampole uçtu

İstanbul'dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan ve Tepe Emlak Konutları mevkiinden ilçeye giriş yapmak isteyen 59 TR 846 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı a

GÜNDEM 24.10.2016 20:28:00 0
Otomobil şarampole uçtu

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

Kaza saat önceki gün 21.30 sıralarında Tepe Emlak Konutları mevkiindeki köprü çıkışında meydana geldi. İddiaya göre İstanbul istikametinden gelen ve Emlak Konutları mevkiindeki köprüden Çerkezköy'e giriş yapmak isteyen 59 TR 846 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamadı. Köprünün bariyerlerini yıkan otomobil şarampole uçtu. Kazada mucize eseri kimse yaralanmazken; otomobil ise kullanılamaz hale geldi.

 

IŞIKLANDIRMA YETERSİZ

 

Yoldan geçen başka sürücülerin haber vermesi üzerine kısa sürede kaza mahalline gelen 112 ekipleri bölgede uzun süre el fenerleri ile yaralı aradı. Trafik ekipleri ise otomobil sürücüsünün kimliğini tespit edemedi. Tedbir amaçlı olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin elektrik aksamını kontrol etti. Polis otomobil sürücüsünün kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Araç sürücüleri ise bölgedeki ışıklandırmanın çok yetersiz olduğunu, dolayısıyla bu durumun kazalara davetiye çıkardığını kaydetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT