ÇTSO'da eğitim atağı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada Ekim-Kasm-Aralık dönemi eğitim programının belirlendiği ifade edildi. Eğitimler sonunda katılımcılara "katılım belge

GÜNDEM 20.10.2016 19:01:00 0
ÇTSO

EĞİTİMLER 26 EKİM’DE BAŞLAYACAK

 

3 aylık program kapsamında 26 Ekim Çarşamba günü 13.30-16.00 saatleri arasında Ferhat Deliktaş “Y Kuşağını Yönetmek” konulu eğitim verecek. Eğitimde, “Kuşaklar nasıl doğdu? Baby boomer ve diğerleri. Y Kuşağında Yaşam Bakışı. Y Kuşağının İşe Bakışı. Y Kuşağı Öncesi Yöneticilik. Y Kuşağı Sonrası Yöneticilik ve Liderlik. Y kuşağı ile yönetişim kültürü oluşturmak. Y Kuşağı Liderlik Yetkinlikleri. Y Kuşağı İle İnovasyon ve Gelecek” konuları ele alınacak. 2 Kasım Çarşamba günü 13.30-16.00 saatleri arasında Selami Turhan tarafından “İSG Bilgilendirme Semineri” verilecek. Seminerde “İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramı ve Bilinci, Neden İş Sağlığı ve Güvenliği?, İSG , Kanun , Tüzük ve Yönetmelikler, 4857 İŞ Kanununa hızlı bakış, İSG. İle ilgili önemli Kavramlar, Tanımlar, İşverenin Sorumlulukları, Çalışanın Sorumlulukları, İSG’de 8 Temel Prensip” konuları anlatılacak. 3 Kasım Perşembe günü 09.30-12.30 saatleri arasında ise E. Bülent Kutlu tarafından “İş Hayatında Mutlu Olmanın Sırları” hakkında katılımcılar bilgilendirilecek.

 

3 AYDA 13 PROGRAM DÜZENLENECEK

 

9 Kasım’da 13.30-16.00 saatleri arasında Aslı Adalı tarafından Kurum Kültürü ve İş Etiği konulu sunum yapılacak. 15 Kasım Salı günü 09.30-16.30 saatleri arasında ise Prof. Dr. Murat Erdal tarafından Satınalma ve Tedarik Zinciri Yönetimi hakkında katılımcılar bilgilendirilecek. 16 Kasımda Ferhat Deliktaş tarafından “Profesyonel Hayatta Kişisel İmaj” konulu seminer verilecek. 23 Kasım’da ise Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu “İşletmeniz/Kurumunuz Afetlere Hazır mı?” konulu sunum yapacak. 30 Kasım Çarşamba günü ise Zeki Yüksekbilgili “Markalaşma Eğitimi” verecek. 7 Aralık Çarşamba günü Gökhan Kolcu katılımcıları “Sosyal Medyayı Akıllı Kullanma” konusunda bilgilendirecek. 14 Aralık Çarşamba günü ise yine Gökhan Kolcu tarafından “Kobiler İçin Güncel Pazarlama Stratejileri” konulu seminer verilecek. 21 Aralık Çarşamba günü Deniz Yıldız “BES Bilgilendirme” sunumu yapacak. 28 Aralık Çarşamba günü ise Emre Tilev katılımcılara “6 Şapkalı Düşünme Tekniği”ni anlatacak. Eğitim programı 4 Ocak 2017 tarihinde Yönetim Akademisi OSGB eğitim uzmanı Vedat Vermez tarafından verilecek olan “İşim mi beni ben mi, işimi yönetiyorum?” konulu seminer ile sona erecek.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ