Kış hazırlıkları başladı

Edirne'de 24 mahallede kilit parkelerin onarımını yapan Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kışın yaşanması muhtemel sorunları en aza indirmeyi amaçlıyor.

GÜNDEM 20.10.2016 18:53:00 0
Kış hazırlıkları başladı

24 MAHALLEDE YOLLAR ON ARILIYOR

 

Edirne Belediyesi, 24 mahallede yol onarım çalışmalarını sürdürüyor. Çavuşbey Mahallesi’nde çalışmalarını yürüten Edirne Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, kilit parke taşlarının onarımını gerçekleştirdi. Bozulan parke yolları tamir ederek vatandaşların hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında, yerinden oynayan parke taşlarını zemin iyileştirmesi yaparak yerlerine monte ediyor.

 

KANALİZASYON TIKANIKLIKLARI DA GİDERİLİYOR

 

Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşlarını ise yenileriyle değiştiren ekipler, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yol ve kaldırım tadilatları kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyor. Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de kanalizasyon müdahale bacalarını temizliyor. Kanalizasyonlarda oluşan tıkanıklar nedeniyle meydana gelen olumsuz sonuçları en aza indirgemek için çalışmalarını sürdüren ekipler, Çavuşbey Mahallesi’nde bulunan kanalizasyon müdahale bacasının bakımını yapıyor.

 

Marmara Haber