Tarlada yürüyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı bozuk yollar konusunda eleştiren AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, bu kez de Saray Belediyesi'ni hedef aldı. Saray'daki ziyaretleri sonun

GÜNDEM 19.10.2016 20:44:00 0
Tarlada yürüyoruz

BAKAN ÇELİK’İN MÜJDELERİNİ ÇİFTÇİLERLE PAYLAŞTI

 

Yeni yönetimi ile birlikte Tekirdağ ve ilçelerinde yoğun bir çalışma programına başlayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in bu seferki durağı Saray oldu. Yüksel ve yönetiminin Saray'daki ilk durağı AK Parti Saray İlçe Teşkilatı oldu. Burada partililerle buluşan Yüksel, daha sonra Saray Kaymakamı Alp Arslan'ı makamında ziyaret etti. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mustafa Bilecen ile bir araya gelen Yüksel ve yönetimi, Saray bölgesindeki çiftçilerin genel durumları hakkında bilgiler aldıktan sonra, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in çiftçilere verdiği müjdeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Ziyaretlerine mahalle turları ile devam eden Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet ilk olarak Küçükyoncalı ve Safaalan mahallelerine giderek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek tek tek not alan Yüksel, daha sonra mantar toplayan işçilerle görüştü. Öğle yemeğinde bir araya geldiği muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamayı ihmal etmeyen Yüksel, bölgedeki STK temsilcileri ile de bir araya geldi. Yüksel ve yönetimi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Tarım Kredi Kooperatifi ve Pancar Tarım Kooperatifi’ne ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

SARAY BELEDİYESİ’Nİ ELEŞTİRDİ

 

Saray’da yapımı devam eden devlet hastanesi binasını da ziyaret eden Cüneyt Yüksel, eksiklikler hakkında yetkililerden bilgi alarak, en kısa zamanda tüm eksikliklerin giderilmesi için söz verdi. Hastanenin Ekim ayı içerisinde hizmete açılacağı müjdesini veren Yüksel, ilçe teşkilat binasına giderken yolların bozukluğundan yakındı. Yüksel, “Saray'ın ortasında tarlada yürüyoruz, heryer dize kadar çamur" diyerek üstü kapalı bir şekilde Saray Belediyesi’ni eleştirdi.

 

Haber / Celal KARAKURT