Sonuna kadar izindeyiz

Bir dizi ziyarete bulunmak üzere yönetimi ile birlikte Ankara'ya giden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Anıtkabir Özel Defteri'ne de günün anısına şu notu düştü: "Senden

GÜNDEM 19.10.2016 20:43:00 0
Sonuna kadar izindeyiz

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yönetimi Ankara ziyaretlerine Anıtkabir'den başladı. Atatürk'ün mozolesini ziyaret eden CHP heyeti, daha sonra CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına çelenk bıraktı. Hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından Camcı ve yönetimi Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Burada günün anısına Anıtkabir Özel Defteri’ne yazı yazan Engin Camcı, “Yüce Atam. Kurmuş olduğun partinin 93. yılını kutladığımız bugünlerde Çerkezköy İlçe Yönetimi olarak huzurunda olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İlkelerinin ve devrimlerinin sonuna kadar takipçisi ve uygulayıcısı olacağımızın bir kez daha sözünü vermeye geldik. Her zaman olduğu gibi ideolojilerinle geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Yerin asla dolmayacak Atam. Senden devraldığımız bayrağı taşıyan milyonlarca evlatların olarak en büyük emanetin olan Cumhuriyetine ve onun değerlerine sahip çıkacağız. Varlığından güç ve cesaret alarak sonsuza kadar izindeyiz. Saygı, sevgi ve minnetle" ifadelerini kullandı.

 

KÖPRÜLÜ ÇERKEZKÖY HEYETİNE TBMM’Yİ GEZDİRDİ

 

CHP heyeti Anıtkabir ziyareti sonrasında Genel Merkeze geçerek Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Seyit Torun ile bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Haluk Koç ve Seyit Torun'a yaptıkları çalışmalarla ilgili hazırladıkları bir dosya teslim etti. CHP Çerkezköy heyeti Ankara ziyaretlerinin ikinci gününde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geçti. Burada CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü tarafından karşılanan heyet, Köprülü ile bir süre ilçenin sorunları hakkında görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köprülü, Çerkezköy heyetine TBMM’yi gezdirdi.

 

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Engin Camcı ve yönetimi TBMM turu sonrasında partilerinin grup toplantısına katıldı. Toplantı sonrasında CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi ziyaret eden heyet, daha sonra Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile buluştu ve 6 aylık faaliyet raporunu Öztrak'a sundu. Heyet daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Tekirdağ ve Çerkezköy'e ilişkin fikir alışverişinde bulunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. Heyet Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile de görüştükten sonra Ankara’dan ayrıldı. Ankara gezisini dolu dolu yaşadıklarını kaydeden Engin Camcı, “Atamızın huzuruna çıktık. Duygu dolu anlar yaşadık. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Tekirdağ Milletvekillerimiz Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer'e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN