Vekaleti Büyükçelik devraldı

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'ın vekalet ettiği Kapaklı Kaymakamlığı'na 17 Ekim tarihi itibariyle Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik vekalet etmeye başladı.

GÜNDEM 18.10.2016 18:52:00 0
Vekaleti Büyükçelik devraldı

17 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ GÖREVE BAŞLADI

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından Diyarbakır Ergani Kaymakamlığı’nda görevlendirilen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün yerine Kapaklı Kaymakamlığı’na Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak vekalet etmeye başladı. Yeni alınan kararla Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik Kapaklı Kaymakamlığı’na vekalet etmeye başladı. Büyükçelik 17 Ekim pazartesi günü itibariyle görevinin başına geçti.

 

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI

 

1954 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Ahmet Büyükçelik, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye bölümünden mezun olduktan sonra 1979 ve 1980 yıllarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Uzman Yardımcılığı yaptı. Eynesil (Giresun) , Küre (Kastamonu), Tekman (Erzurum), Mardin, Yenice (Çanakkale), Çankırı, Gaziantep, Dinar (Afyon), Hendek (Sakarya), Mersin il ve ilçelerinde Vali Yardımcısı ve Kaymakamlık görevinde bulunan Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, evli ve 2 çocuk babası.

 

Haber / Mehmet AYAN