AK Parti'den eş zamanlı toplantı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, tüm mahallelerde eş zamanlı mahalle yönetimleri toplantısı yapıldı. Eş zamanlı toplantılara İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin yanı sıra maha

SİYASET 17.10.2016 21:28:00 0
AK Parti

MAHALLE YÖNETİMLERİMİZ TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

 

Mahalle yönetim kurulu toplantılarında, mahalle sakinlerinin sorunları ve ihtiyaçları görüşüldü. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Mahalle Yönetimlerimiz teşkilatlarımızın omurgasıdır. Her ay düzenli olarak mahalle başkanlarımızın öncülüğünde yapılan mahalle yönetim kurulu toplantılarımızı bu ay eş zamanlı bütün mahallelerimizde gerçekleştirdik. Mahalle yönetimlerimizden mahalle sakinlerimizin ihtiyaçları noktasında bilgi aldık. Gelen her türlü ihtiyaçları talepleri değerlendiriyoruz” dedi.

 

MAHALLEMİZDE YAŞANAN SORUNLARI TALEPLERİ EN İYİ ONLAR BİLİR

 

Toplantılarda mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm üretildiğine vurgu yapan Öğe, “Partimizin çekirdek yapısını oluşturan Mahalle Teşkilatlarımıza çok önem veriyoruz. Vatandaşlarımız ile her zaman iç içe olan, vatandaşlarımızı en yakından tanıyan kişiler mahalle temsilcilerimizdir. Mahallemizde yaşanan sorunları talepleri en iyi onlar bilir. Bu sebeple mahalle yönetimlerimizi, ilçe yönetimlerimiz kadar önemsiyoruz. Mahalle yönetimlerinde bulunan yol arkadaşlarımızın görevi, ilçe yönetimimizdeki yol arkadaşlarımızın görevi kadar önemlidir” diye konuştu.

 

Haber / Gökhan TEKER