Çıkartabiliyorsanız çıkartın

Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Camii'nin isminin 15 Temmuz Şehitleri Camii olarak değiştirilmesi amacıyla düzenlenen törene katılan AK Partili Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "Türkiye garibanın yanınd

GÜNDEM 14.10.2016 21:45:00 0
Çıkartabiliyorsanız çıkartın

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN ANISINI YAŞATMAK İSTEDİK

 

Çerkezköy Tepe Emlak Konutları Camii'nin isminin 15 Temmuz Şehitleri Camii olarak değiştirilmesi kapsamında dün saat 12.00'da düzenlenen törene AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, STK temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İmam Hatip Mustafa Osmanoğlu'nun Kuran tilaveti ile başlayan törende konuşan İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, “15 Temmuz şehitlerinin anısını yaşatmak istedik. Caminin ismini değiştirilmesi için Kaymakamımız Metin Kubilay'dan gerekli desteği gördük. Cami içersinde de bir takım düzenlemeler yapılacak” dedi.

 

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ASLA UNUTULMAYACAK

 

Türk milletinin istiklal ve bağımsızlığına düşkün olduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay ise “Yüce milletimiz tek yürek olduğunda neler yapabileceğini herkese bir kez daha kanıtladı. 15 Temmuz şehitleri asla unutulmayacak. Çünkü 15 Temmuz Türkiye'nin ikinci kurtuluş savaşıdır. Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak için 15 Temmuz Hatıra Ormanı oluşturduk. Pakize Narin Anadolu Lisesi'nde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Veliköy ÇPL'de Şehit Ömer Halissemir Konferans Salonu açılışı yapıldı” dedi.

 

BİZ HER YERE GİRERİZ

 

15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sokaklara çıkan ve şehit olan 241 şehidin ailesine baş sağlığı dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise “İçimizde hangi hain, hangi teröristi biliyorsanız gelin savcılıklarımıza bildirin. Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Bugün Suriye'ye giremezsin, Musul'a giremezsin diyorlar. Biz her yere gireriz. Kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye garibanın yanında olmaya devam edecek. Dünyaya sesleniyoruz gelin bizi çıkartabiliyorsanız siz çıkartın. 15 Temmuz'dan önce İngiltere Avrupa Birliği'nden çıkacağız dedi, dünyanın ekonomisi çalkalandı. Fakat Türkiye'de yaprak kımıldamadı” dedi.

 

15 TEMMUZ'U DA EVLATLARIMIZA ANLATACAĞIZ

 

15 Temmuz’un önemine vurgu yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan da, “Geçtiğimiz günlerde meclisimizden geçirdik ve resmi tatil ilan ettik. Kıyamete kadar bunu gelecek nesillere aktaracağız. Emeği geçen herkese hükümetimize tüm yetkili kurumlara teşekkür ediyorum. Çanakkale'yi nasıl evlatlarımıza anlattıysak 15 Temmuz'u da evlatlarımıza anlatacağız" dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri birlikte Cuma Namazını kıldı.

 

Haber / Celal KARAKURT