Minibüsçüler OSB'ye tepkili

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki caddelerde bulunan yön levhalarının kaldırılması minibüsçü esnafını sıkıntıya soktu. Bölgeye yabancı olan vatandaşların minibüsleri durdurarak adres

GÜNDEM 13.10.2016 22:16:00 0
Minibüsçüler OSB

LEVHALAR ESKİ YERLERİNE KONSUN

 

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki caddelerdeki yön levhalarının kaldırılmasının ardından gidecekleri adresi bulamayan vatandaşlar minibüsleri durdurarak minibüs esnafından yol tarifi istiyor. Bu gibi durumlarla karşı karşıya kalmaktan bıkan minibüsçüler duruma tepki gösterdi. Yer yön levhalarının yeniden ve güncel olarak eski yerlerine konulmasını isteyen minibüsçüler, böylelikle vatandaşların da gidecekleri yeri karıştırmadan sağlıklı bir hizmet alacaklarını dile getirdi.

 

OSB’DE DURAK YOK

 

Adres sorularından bıkan minibüs esnafının yanı sıra vatandaşlar da Organize Sanayi Bölgesi'nde kış aylarına gelinmesine rağmen henüz yolcu duraklarının yapılmamış olmasından dert yandı. Soğuk havaların hakim olduğu son günlerde Organize Sanayi Bölgesi'nden istediği istikamete gitmek isteyen vatandaşlar, minibüs bekleyebilecekleri üstü kapalı bir durak olmamasına tepki gösterdi. Çerkezköy OSB yönetiminin minibüsçülerin ve vatandaşların bu sıkıntısı ile ilgili herhangi bir çalışma yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.   

 

Haber / Celal KARAKURT