TREDAŞ, dünya enerji kongresi'nde

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Operasyon Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde World Energy Council tarafından düzenlenen 23'üncü Dünya Enerji Kongresi 2016'da ye

GÜNDEM 13.10.2016 21:04:00 0
TREDAŞ, dünya enerji kongresi

2 MİLYON KULLANICIYA HİZMET SAĞLIYOR

 

İstanbul Kongre Merkezi’nde 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Kongre ve Fuar organizasyonunda TREDAŞ Operasyon Merkezi’nin tanıtımı yapıldı. TREDAŞ’ın güçlü teknolojik alt yapısının sergilendiği fuarda, dağıtım operasyonel teknolojik alt yapısı anlatıldı. Trakya’da 20 bin kilometrekare alanda 300 bin direk, 20 bin kilometre hat uzunluğu, 10 bin trafo ve bin 500 personel ile yaklaşık 2 milyon kullanıcıya sağlanan hizmet ile ilgili TREDAŞ’ınoperasyonel teknoloji altyapısı kullanılarak, verimli, kaliteli ve doğru bir şekilde yönetilmesi için çalışmalarını sürdürmekte olduğu bilgisi verildi. SCADA DMS&OMS Modülleri, Enerji İzleme Sistemi, CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi, Saha İş Gücü Yönetimi, EnerjiIC Mobil Uygulaması, Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) ve Online Sayaç Okuma (OSOS) gibi teknolojik çalışmalar yerli ve yabancı katılımcılara aktarıldı.

 

KATILIMCILARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI

 

TREDAŞ’ın güçlü teknolojik alt yapısının yanında, sosyal çalışmalarının da yer aldığı stantta, “TREDAŞ Sokak Kütüphanesi” katılımcıların beğenisini kazandı. Bunun yanında “Enerji, Sanat İçin’’ sloganıyla stantta yer alan Arp Sanatçısı da konuklara güzel anlar yaşattı. Dileyen katılımcılar, fuar alanında kurulan iki adet kütüphaneden ücretsiz kitap aldı. Dört gün süren fuara TREDAŞ İcra Kurulu Başkanı Hikmet SEZER, Dağıtım Grup Direktörü Reşit BİLGİLİ ve TREDAŞ Yöneticileri katıldı.

 

Haber / Gökhan TEKER