Okul bahçesinde büyük tehlike

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Atatürk İlkokulu öğrencilerinin sağlığı, okul bahçesine çevredeki binaların birinden atık su akması nedeniyle tehdit altında. Öğrencilerin oyun oynay

GÜNDEM 9.10.2016 20:18:00 0
Okul bahçesinde büyük tehlike

KAYGANLAŞAN ZEMİNDE KAZA RİSKİ DE ARTIYOR

 

İddiaya göre çevredeki binalardan birinden atık su boruları okul bahçesine doğru yönlendirildi. Bu nedenle atık sular Atatürk İlkokulu’nun bahçesinde birikiyor. Birçok öğrencinin oyunlar oynayıp spor yaptığı okul bahçesinde oluşan su öbeği nedeniyle kayganlaşan zeminde kaza riski de artıyor. Konu hakkında gerekli uyarıların yapılmasına rağmen herhangi bir müdahalede bulunmadığını belirten veliler, çocuklarının sağlığının tehlikede olduğunu ifade ediyor.

 

BU MANZARAYI YETKİLİLER NE ZAMAN FARK EDECEK?

 

Küçük çocukların ders aralarında koşup oynadığı okul bahçesinde böylesi bir manzara ile karşılaşmaktan son derece üzüntülü ve endişeli olduklarını kaydeden Atatürk İlkokulu velileri, “Bu manzarayı yetkililer ne zaman fark edecek? Okul yönetimi, bu sorunun giderilmesi ile ilgili ne gibi önlemler aldı? Bu tabloya neden olan bina hakkında gerekli işlemler yapılacak mı?” sorularının da yetkili makamlarca cevaplandırılmasını istedi.

 

Haber / Celal KARAKURT