Kapanan yollar açılsın

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa ilçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ve yöneticiler ile birlikte tarihi Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret etti. Ziyarette yer alan AK Partili Tekird

GÜNDEM 9.10.2016 20:03:00 0
Kapanan yollar açılsın

YOLLAR KAPANDI İŞLER AZALDI

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, beraberindeki AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve partililerle birlikte Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Bedesten etrafında bulunan esnafın yaptığı protesto eylemi ile ilgili olarak bölgeye gelen AK Partililer, Bedesten Çarşısı esnafını ziyaret ederek kapatılan yollarla ilgili bilgi aldı. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde yapılan açıklamalarda, mağdur olan esnafın sorunlarının çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi ile temasa geçileceği kaydedildi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Bedesten Çarşısı esnafının kapatılan yollarla ilgili sorununun çözümü için bir an evvel yapılması gereken çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi ile görüşeceklerini kaydeden AK Partili heyet, “Bedesten Çarşısı esnafımız kapatılan yollardan dolayı işlerinin çok azaldığını belirtiyor. Dükkanlarını kapatmak istemediklerini söylüyorlar. Bunun için de kapatılan yolların en kısa zamanda tekrar açılmasını istiyorlar. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ