Vali Özdemir Kitap Fuarına katıldı

Edirne Valisi Günay Özdemir ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Edirne Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 9.10.2016 19:55:00 0
Vali Özdemir Kitap Fuarına katıldı

YAYINEVLERİNİN STANTLARINI TEK TEK GEZDİ

 

Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne için çok önemli kazanımlarından biri olduğunu ifade ettiği Kitap Fuarı’na Edirne Valiliği olarak her zaman desteklediklerini belirtti. Edirne CHP Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ile birlikte yayınevlerinin stantlarını tek tek gezerek, yazarlarla sohbet eden Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ekibine Kitap Fuarı çalışmaları için tebrik etti.

 

BU YIL 4’ÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’nın daha ikinci günden Kitap Fuarı’na yoğun ilgi göstermesinin kendileri için gurur verici olduğunu ifade ederek, hafta içi okul öğrencilerinin fuara ulaşımını kolaylaştırmak için ücretsiz servisler kaldıracaklarını belirtti. Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı’nın ikinci gününde Tuncay Özkan, Ahmet Ümit, İpek Ongun, Enver Şengül, Ayhan Tunca, Tekin Sayınbaş, Nazlı Eray, Göktuğ Canbaba ve Enis Berberoğlu kitaplarını okurları için imzaladı. Kitaplarını imzalatmak için saatlerce uzun kuyruklar oluşturan kitapseverler, severek okudukları kitapların yazarları ile buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

Haber / Gökhan TEKER