Baysan'dan Din Görevlilerine hediye jesti

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek din görevlilerinin haftasını kutladı. Baysan günün anısına din görev

GÜNDEM 7.10.2016 20:39:00 0
Baysan

DİN ADAMLARIMIZA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

 

Din görevlileri tarafından verilen eğitimlerin insan hayatında çok önemli bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Baysan, “Dinimiz iyi anlatılır ve anlaşılırsa hakikaten iyi birer insan olarak hayatı idame ettirebilmek mümkün ve çok güzel bir dinimiz var. Ancak maalesef herkes kendine göre yorumluyor. Son zamanlarda başımıza gelen bela da bunlardan dolayı değil midir? Elbette ki bir elin parmakları gibi herkes aynı iyilik ve doğruluk seviyesinde değil. Burada Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve bağlı din adamlarımıza büyük görev düşüyor. Siz ne kadar vaaz verirseniz verin birisi çıkıyor ve yanlış açıklama ve değerlendirmelerde bulunuyor. Bu yıl bu anlamda ne yapabiliriz konusunda Sayın Müftümüz ile bir görüşme yaptık ve sizlere karınca kararınca küçükte olsa birer hatıra sunmak istedik. Çorlu Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

 

BELEDİYEMİZİN DESTEĞİNİ HER ZAMAN ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ

 

Aynı şehrin birer hemşerisi olduklarını kaydeden İlçe Müftüsü Adem Gülmek ise “Sizleri seviyor ve takdir ediyoruz. Özellikle din hizmetlerimizde, cami yerleri konusundaki altyapı hizmetlerinde belediyemizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Yapılması planlanan camilerimizi projeye dönüştürüp inşallah temelini de birlikte atmak nasip olur. Kuran kurslarımızın taleplerinde de sizleri her zaman yanı başımızda görüyoruz" dedi. Başkan Baysan konuşmaların ardından din görevlilerine günün anısına birer hediye verdi.

 

Haber / Gökhan TEKER