Saygısızlık yapan cezasını çeker

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay şehit aileleri ve gazileri makamında ağırladı. Ziyarette şehir içi ulaşımda şehit ya da gazi yakını olduğunu bildirenlerin minibüs şoförleri ile yaşadıklarÄ

GÜNDEM 6.10.2016 21:18:00 0
Saygısızlık yapan cezasını çeker

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Şehitlik mertebesinin müslümanların hem dini hem de örfi açıdan peygamberlikten sonraki en yüksek mertebesi olduğunu kaydeden Kaymakam Metin Kubilay, “Siz değerli ailelerimiz için ne yapsak azdır” dedi. Geçtiğimiz gün 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen hatıra ormanı programının yanı sıra Şehit Mustafa Baykuş’un isminin bir okula verilmesine de değinen Kaymakam Kubilay, şehit ve gazilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a da çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Kubilay çalışmaların devamının gelmesini temenni etti.

 

TRENLERİN DOLULUK ORANI ARTTI

 

Kaymakam Kubilay’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Hasan Hüseyin Yarlıgan ise “Şehit ve gazi yakınlarının ücretsiz ulaşım imkanından yararlanması için gerekli çalışmalar belediye aracılığıyla başladı. Siz de bu konunun en büyük destekçilerindensiniz” dedi. Tren doluluk oranını hafta içi yüzde 80 hafta sonu yüzde 100’ü aştığını kaydeden Kubilay, “3 yıllık çalışmalarımızın neticesini aldık. Sabah ve akşam olmak üzere gidiş dönüş için sefer sayısının artması yönünde bir çalışmamız var. İlerleyen günlerde bu konu hakkında da bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Şehir içi ulaşımda şehit ya da gazi yakını olduğunu bildirenlerin minibüs şoförleri ile yaşadıkları sorun hakkında bilgilendirilen Kaymakam Kubilay, “Emniyet güçleri ile komplike bir çalışma başlatılarak saygısızlık yapan minibüs şoförleri hakkında gerekli cezai yaptırımlar uygulanacaktır” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN