Kursiyerler kahvaltıda kaynaştı

Veliköy Mahalle Evi'nin mevcut üyeleri ile yeni üyelerinin kaynaşması amacıyla Çerkezköy Belediyesi'nin destekleri ile kahvaltı programı düzenlendi. 17 Ekim'de Basit İğne Teknikleri ve El Sanatl

GÜNDEM 6.10.2016 21:12:00 0
Kursiyerler kahvaltıda kaynaştı

BASİT İĞNE TEKNİKLERİ VE EL SANATLARI KURSU 17 EKİM’DE AÇILIYOR

 

Etbeyi Restaurant’da dün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programında yapılan faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu ve Kurs Öğretmeni Gülten Altay, “Veliköy Mahalle evimiz kurulalı 3 yıl oldu. Üye sayımız 500’e ulaştı. Çalışmalarımıza birlik beraberlik içinde devam ediyoruz” dedi. Veliköy Mahalle Evi olarak çeşitli kurslar açtıklarını belirten Altay, “17 Ekim’de Basit İğne Teknikleri ve El Sanatları Kursumuzu açıyoruz. Kursumuza bu yıl toplam 80 kişi kayıt yaptırdı. Başvurular sona erdi. Bugün de kursumuza katılan yeni üyelerle mevcut üyelerin kaynaşması amacıyla kahvaltıda bir araya geldik” dedi. 

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

 

Veliköy Mahalle Evi’nde çok güzel bir birliktelik oluşturduklarını kaydeden Gülten Altay, “Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmek istiyoruz. Geçen yıl çok başarılı bir dönem geçirdik. Yeni dönemde daha da başarılı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu vesile ile bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Veliköy Mahalle Evi bünyesinde 2016-2017 döneminde 2 kursun devam ettiğini, 3’üncü kursun da 17 Ekim’de açılacağını belirten Gülten Altay, “Funda Serfiçe’nin kurs öğretmenliğini yaptığı İngilizce Kursu, 25 kursiyer ile devam ediyor. Kurs öğretmenliğini şahsımın yaptığı Rölyef Kursumuz da 20 kursiyerle devam ediyor. 17 Ekim’de de 80 kursiyer ile Basit İğne Teknikleri ve El Sanatları Kursumuza başlıyoruz” dedi.

 

13 BİN TL PARA KAZANDIK

 

Kursiyerlerin yıl boyunca yaptığı çalışmaların Çerkezköy Belediyesi’nin destekleri ile açılan yıl sonu sergisinde görücüye çıktığını anımsatan Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu ve Kurs Öğretmeni Gülten Altay, “Geçtiğimiz yıl açılan sergide çok güzel satışlarımız oldu. 13 bin TL’ye yakın para kazandık. Kursiyerlerimiz aile bütçelerine bu sayede katkı sağladı. Bu yıl daha fazla satış yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ