Çerkezköy daha güçlü

Çerkezköy'de yeni bir spor kulübü daha kuruldu. Çerkezgücüspor olarak kurulan kulübün yetkilileri önceki gün H.K. Hookah Kafe'de pasta keserek kuruluşlarını kutlarken, hedeflerinin PTT 1. Lig oldu?

SPOR 6.10.2016 20:34:00 0
Çerkezköy daha güçlü

KULÜP YÖNETİMİ DE SAHADA TER DÖKECEK

 

Çerkezköy’de yeni kurulan Çerkezgücüspor’un yönetim kurulunda Başkan Hüseyin Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Barut, Genel Kaptan Ferit Karacalar, Genel Sekreter Göksel Öztaş, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Yıkmaz, Asil Üyeler Marif Sarıgül ve Celal Çakır yer alırken, toplamda 30 üye bulunuyor. Yönetim Kurulunda yer alan kişilerin 20 yıllık bir dostluğa sahip olduğu dile getirilirken, yönetim kurulunda yer alan isimlerin hepsinin eski futbolcu olması ve alt yapı eğitimlerini Çerkezköy’de almış olmaları da dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Çerkezgücüspor 2. Amatör Lig’e çıkana kadar yönetim kurulunda yer alan kişiler takımda mücadele edecek.

 

HEDEF PTT 1.LİG

 

Çerkezköy’de yıllar önce çeşitli kulüplerde forma giymiş isimlerin kurduğu Çerkezgücüspor Kulübü Başkanı Hüseyin Karataş yaptığı açıklamada, “PTT 1. Lig’de mücadele etmek istiyoruz. Kulüp yapısı oturana kadar yönetim kurulunda bulunan çoğu isim sahada takımına katkı vermek için ter dökecek. Kimimiz aynı zamanda futbolcu olacakken yönetimimizde yer alan lisanslı 4 teknik direktörümüz de işin teknik boyutunda yer alacak. Çerkezköy’ün alt yapısını temsil etmek amacıyla Çerkezgücüspor’u kurmuş bulunuyoruz ve Çerkezköy’e yeni bir yönetim şekli kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

FARKLI BRANŞLARDA DA ETKİLİ OLMAK İSTİYORUZ

 

Açıklamalarına devam eden Başkan Karataş, “İlerleyen dönemlerde atletizm ve okçuluk gibi diğer branşlarda da etkili olmak istiyoruz. Fenerbahçe spor okulu ile komplike bir çalışma içersinde bulunacağız. Şu an itibariyle okullarımızda eğitim alan 90 futbolcu adayı öğrencimizi bünyemize kazandıracağız” dedi. Veliköy Stadı’nda maçlarını oynayacaklarını belirten kulüp yetkilileri antreman sahası olarak Çerkezköy Belediyesi’nin kulüplere tahsis ettiği antreman sahalarında gerçekleştireceklerini kaydettiler.

 

FUTBOL DOĞRU İNSANLARA DEVREDİLMELİ

 

4 hafta sonra U-17 takımı ile lige merhaba diyeceklerini kaydeden Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Barut, “U-15 ve U-19 takımlarının ligi başladığı için o katagoride bu yıl mücadele edemeyeceğiz. Fakat diğer katagorilerde mücadelemizi sürdüreceğiz. Esnaf, sanayici, işçi her kesimden destek bekliyoruz. Çerkezköy’ün futbol camiası işi bilenlere, doğru insanlara artık devredilmeli. Amacımız kesinlikle maddiyat değil, ülke sporuna doğrudan katkı sağlayacak sporcuları yetiştirmek istiyoruz. A takımımız ile 2. Amatör’de mücadeleye başlayacağız” dedi. Konuşmaların ardından kulüp yönetimi kuruluşlarını pasta keserek kutlarken kendilerine katkı sunan Hasan Koç’a teşekkürlerini sundular.

 

Haber / Celal KARAKURT