Çorluspor 1947'den zehir zemberek açıklamalar

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup takımlarından Çorluspor 1947 Başkanı Umut Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları yazılı açıklamada, "Çorlu, Süleymanpaşa'nın arka bahçesi de

SPOR 5.10.2016 20:50:00 0
Çorluspor 1947

ÇORLU SÜLEYMANPAŞA’NIN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR

 

Çorluspor 1947 Başkanı ve Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu basın açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne Çorluspor 1947’li taraftarların büyük bir tepki organizasyonu yapacağı dile getirilirken, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sadece Süleymanpaşa ilçesine ve Tekirdağspor'a hizmet etsin diye kurulmadı. Eğer böyle devam ederse çorlu ve çorluspor 1947 taraftarları çok büyük tepki organizasyonu yapacaktır. Bilginiz olsun. Çorlu, Süleymanpaşa’nın arka bahçesi değildir. Sayın Kadir Albayrak 'ın bu ayrıcalıklı tutumundan dolayı, ilçeler bir birlerine kinlenmektedir. Lütfen hizmet ederken de, söylemde bulunurken de, parayı nereden topluyorsanız, o ilçeye aynı oranda hizmet edin” ifadeleri kullanıldı.

 

150 BİN TL İLE BU İŞLER OLMAZ

 

Başkan Umut Güngör imzalı yazılı açıklamada, “03 Ekim 2016 Pazartesi günü Çorlu Belediye Meclisi’nde basın mensuplarına ve Meclis üyelerine bilgilendirme toplantısı yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan'ı Kadir Albayrak ve Daire Başkanlarına teşekkür ediyoruz. Haziran ayı Büyükşehir Meclisi’nden geçen ve basın mensuplarından gelen, amatör takımlara yardım konusundaki soruya, Kadir Albayrak ‘Tekirdağspor 3. Lig’e çıktı ama çok zor durumda’ dedi yani, Çorluspor’a 3. Lig’e çıkmayın dercesine ve sözlerine şöyle devam etti, ‘Çorluspor'a Tekirdağ Büyükşehir'den gelecek olan 150 bin TL ile bu işler olmaz’ dedi. Kalıcı sabit gelirlerden bahsetti” denildi.

 

ÇORLUSUZ TEKİRDAĞ OLMAYACAĞI AŞİKAR

 

Açıklamanın devamında, “Evet Sayın Başkanım bir kulübün 15 sene önce olduğu gibi ve Belediye’nin ön göreceği gibi (otogar- otopark-otobüs reklamları) gelirleri olması gerekir. Ve böylece yöneticiler her sene para için kapı kapı kimseyi rahatsız etmez. Yine Kadir Başkanımız 150 bin TL'den bahsetti, meclisten geçen bütçenin ya da gerçekleşen bütçenin 1000/7'sinin %30'u BAL Ligindeki 2 takıma verileceği kararı idi. Bu rakam bir takıma 150 bin TL değil, bizim hesaplarımıza göre bir takım 600 bin TL olmalı. Tıpkı 2014-2015 sezonunda Tekirdağspor’un BAL Liginden 3. Lig’e çıktığında Tekirdağ Büyükşehir’den Meclis'e bile girmeden yapılan 600 bin TL yapılan yardım gibi. Evet Sayın Başkanımız Çorluspor'un beklentisi budur ve Kadir Başkanımız önümüzdeki seçimlerde yine aday olacağını bildirdi, Çorlusporsuz Çorlu, Çorlusuz da Tekirdağ olamayacağı aşikardır” ifadeleri yer aldı.