Hoş geldin Bebek projesi devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yeni doğum yapan annelere bebek paketi hediyesi dağıtmaya devam ediyor.

GÜNDEM 4.10.2016 20:38:00 0
Hoş geldin Bebek projesi devam ediyor

PAKETİN İÇİNDE YOK YOK

 

Yaklaşık 2 yıldır devam eden projede her gün Süleymanpaşa ilçesinde doğum hizmeti veren hastanelerin belediye ekiplerince ziyaret edildiğini belirten Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bebek sahibi olma mutluluğu yaşayan ailelere içeriğinde battaniye, bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, zıbın ve önlük bulunan ‘Hoş Geldin Bebek’ paketleri hediye ediliyor. Her gün alınan listeler kapsamında ilçede doğum servisi bulunan Tekirdağ Devlet Hastanesi, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi, Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve Tekirdağ Star Medica Hastaneleri ziyaret ediliyor” dedi.

 

80 GÜN ARA VERİLMİŞTİ

 

Sağlık kuruluşlarında güler yüzlü Süleymanpaşa Belediyesi personeli aracılığı ile bebek paketlerinin bebek sahibi olma mutluluğu yaşayan ailelere teslim edildiğini kaydeden Eşkinat, “Yaklaşık 5 bin bebek paketi yeni doğum yapan ailelere ulaştırıldı. 16 Temmuz ile 28 Eylül tarihleri arasında ihale sürecinden dolayı bebek paketi hizmeti geçici olarak verilemedi. 28 Eylül tarihi itibari ile proje tekrar devreye girdi. Yapılan açıklamada 80 günlük süreçte bebek paketi alamayan yeni doğum yapmış aileler, nüfus kağıtları ile birlikte Soğukkuyu Mevkisinde bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden bebek paketlerini istediği zaman alabilecek” diye konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ