Yıldızlar kervanına Emircan da eklendi

Kapaklı Sitespor ülkenin birçok önemli kulübüne oyuncu göndermeye devam ediyor. Alt yapı çalışmalarını titizlikle sürdüren Sitespor, adeta bir futbolcu fabrikası gibi çalışmalarını sürdü

SPOR 26.09.2016 15:23:00 0
Yıldızlar kervanına Emircan da eklendi

MERT VE ERSİN İLE BAŞLAYAN GURUR DEVAM EDİYOR

 

Altyapıdan birçok oyuncuyu ülkenin önemli kulüplerine gönderme başarısını gösteren Kapaklı Sitespor, Sakaryaspor gibi, altyapıdan birçok oyuncuyu ülkemizin güzide takımlarına göndermeye devam ediyor. A Takım’ın genç oyuncularından Mert Arslanalp’ı Amatör Milli takıma göndererek Trakya’da ses getirmişti. Milli takımın parmakla gösterilen oyuncularından olan Arslanalp’ın ardından bir başarı da U-13 Futbol Takımında forma giyen ve sergilediği futbol ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan başarılı oyuncu Ersin Yılmaz’ın Galatasaray ile anlaşması oldu. Sitespor Kulübü,  Galatasaray’a giden oyuncuları içi görkemli bir imza töreni düzenlemiş, Kapaklı’nın ve Sitespor’un tanıtımı için büyük bir adım olduğunu dile getirmişlerdi.

 

KAPTAN GENÇLERE ÖRNEK OLDU

 

Ersin’in transferinin ardından başarılarına devam eden Sitespor’un ülke sporuna kazandırdığı bir diğer futbolcu ise küçük yaşına nazaran herkesin gönlünde karakteri ile taht kuran Kaptan Yusuf Yazıcı oldu. Sitespor formas ile başarılı performansının yanı sıra lider karakter yapısı ile yönlendirme kabiliyetini iyi kullanan Yusuf İzmir ekibi Bucaspor’un yolunu tuttu.  Kapaklı Sitespor’un U-13 Takımı’nın bir diğer parlayan yıldızı olan Tugay Güner de ülke futboluna kazandırılmış bir diğer yetenek olarak lanse ediliyor. Etkili sol ayağı ile dikkat çeken Tugay ise Altınorduspor ile anlaştı.

 

SON TRANSFER EMİRCAN, KIRKLARELİSPOR’DA

 

Ve son olarak bu sezon ülkemizin güzide takımlarına adete futbolcu fabrikası görevi üstlenerek oyuncu gönderen ve gelecek için yıldızı parlayacak birçok oyuncuyu kadrosunda bulunduran Sİtespor’da son olarak 2002 doğumlu Emircan Aras Kırklarelispor ile anlaştı. Yetiştirdiği birçok futbolcu ile bölgede adından sıkça söz ettiren Sitespor’da Emircan’ın transferinin ardından açıklamada bulunan Başkan Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımızdan biri olan Emircan kardeşimiz, Kırklarelispor ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine ve her iki kulübe hayırlı olmasını temenni ederim. Ülke futboluna katkı sağlayacak bir futbolcu olacak. Başarılarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT