Artık darbe olmayacak

Kapaklı'da vekişllerin partililerle buluştuğu kahvaltı programında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, "Türkiye'de artık darbe olmayacak. Türkiye'de artık hizmet olacak. Kuruml

GÜNDEM 25.09.2016 22:34:00 0
Artık darbe olmayacak

VEKİLLER PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan ile AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, önceki gün Kapkalı’ya gelerek partililerle kahvaltıda buluştu. Saat 10.00’da Aksu Cafe’de düzenlenen kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, "İl yönetimimizle birlikte Kapaklı’da koordineli bir şekilde çalışıp başarılı olacağımıza inanıyorum.  15 Temmuz darbe girişiminde Kapaklı meydanında bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra teşkilatımızda görev almak isteyen arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk. Meclis üyesi arkadaşlarımızla aylık yapacağımız toplantılarda vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız” dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ BÜTÜN İSLAM DEVLETLERİNİN SESİ OLDU

 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 27 gün boyunca Kapaklı meydanını doldurarak dik bir duruş sergileyen Kapaklı halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Hac vazifesi için gittiği kutsal topraklarda taksici ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Taksicinin, “Biz Türkiye'de yapılan darbe girişimi karşısında ağladık çünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bütün İslam Devletlerinin sesi olmuştur” şeklinde konuştuğunu söyleyen Doğan, “Diğer İslam Devletlerinin Türkiye'ye bakışını değiştiren hareketin mensubu olmak beni bir kez daha gururlandırdı. Bugüne kadar yapılan zulümlerin altında tamamen terör örgütleri vardır. Bazı ülkeler terörü desteklerken; biz sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, İslam devletlerine ve komşu ülkelerimize yapılan zulümlerin de karşısında durduk” dedi.

 

TEDES’E DUR DEDİK

 

Ülkenin bazı noktalarında tepkiye neden olan TEDES uygulamaları konusunda da değinen Ayşe Doğan, “Bu şekilde sürücüleri zora düşürdüklerini öğrendik. TEDES kontrol ışıklarını koymuşlar. 70 kilometre hız limiti olan bir yere 50 kilometre, 50 kilometre hız sınırı olan yerlere de 40 kilmetre hız ile ceza kesmişler.  Devletimiz biran önce önlemini alıp TEDES'leri de ortadan kaldırarak insanları mağdur etmekten kurtarmıştır” ifadelerini kullandı.

 

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK BİR ÜLKE OLACAĞIZ

 

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Türk halkının neler yaptığını tüm dünyanın gördüğünü belirterek konuşmasına başlayan AK parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Türkiye’de artık darbe olmayacak. Türkiye’de artık hizmet olacak. Kurumlar, FETÖ mensuplarından bir bir temizlenecek ve Türkiye darbeyle, terörle uğraşmayıp hizmet için yol alacak. Tüm dünyaya örnek bir ülke olacağız. 15 Temmuz’dan önceki Türkiye'den eser kalmadı. Çok daha güçlü bir Türkiye var. Bir gün tarih tekerrür ettiğinde torunlarımız bu geceyi anlatacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın gururunu yaşayacaklar. AK Parti 10 milyon üyesi ile Türkiye'nin en büyük partisidir. Türkiye'nin her yerinde yapılan çalışmalarla ne kadar güzel hizmetlerin yapılacağını kanıtlamıştır” dedi.

 

HER HAFTA BİR VEKİL NÖBET TUTACAK

 

Program, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in konuşması ile sona erdi. Yüksel, bundan sonra Tekirdağ Teşkilat Binasında her Cumartesi, AK Partili bir vekilin nöbet tutup halkın sorunlarını dinleyeceğini söyledi.

 

Haber / Celal KARAKURT