Yüksel'den Bakan Müezzinoğlu'na seccade

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ programı kapsamında Ergene'ye bağlı Velimeşe Mahallesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 23.09.2016 20:50:00 0
Yüksel

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ergene sınırları içerisinde bulunan Şık Makas Fabrikası ziyaretinin ardından Cuma Namazını kılmak için Velimeşe Mahallesi’ne giden Müezzinoğlu’nu Velimeşe Mahallesi Merkez Camii’nde karşılayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Müezzinoğlu ile Ergene’ye dair istişarelerde bulunan Yüksel, ilçenin gelişimi ve modern bir ilçe haline gelmesi adına çalışmaları sürdürüldüğünü belirtti.

 

BAKAN’A BOZA İKRAM ETTİ

 

Cuma namazı sonrasında Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından Bakan Müezzinoğlu’na Ergene ilçesi anısına seccade hediye edildi. Ziyaret programı kapsamında Velimeşe Mahallesi’ndeki esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel geleneksel hale getirdiği boza festivali ile birlikte ilçe sınırları dışında marka haline getirdiği Ergene bozasını Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ikram etti. 

 

Marmara Haber