Yarım kalan mutluluk

Kız istemek için ailesi ve yakınları ile birlikte Çorlu'ya gelen 24 yaşındaki Uğur Selçuk, kız istedikleri evden çıktıkları sırada 14 yaşındaki İ.K.'nın silahlı saldırısına uğ

GÜNDEM 19.09.2016 22:12:00 0
Yarım kalan mutluluk

Olay önceki akşam Çorlu’ya bağlı Hıdırağa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Uğur Selçuk, Kırklareli’nden kız istemek için annesi Sevda ve yakınları ile birlikte Çorlu’ya Sırtlı ailesinin evine geldi. Kız isteme merasiminin ardından taraflar arasında söz kesildi. Sevdiği kızla sözlenmenin mutluluğunu yaşayan Uğur Selçuk ve ailesi bir süre sonra Kırklareli’ne dönmek üzere evden dışarı çıktı. Selçuk ailesi kendilerini dışarıda bekleyen tehlikenin farkında değildi.

 

ANNESİNE SİPER OLDU

 

Evden dışarı çıktığında kapı önünde bekleyen İ.K. isimli 14 yaşındaki çocuk elindeki pompalı tüfekle önce havaya ateş etti. İ.K.’nın elindeki silahla annesi Sevda Selçuk’u hedef aldığını gören damat adayı Uğur Selçuk, kendisini annesine siper etti. Tüfeği ateşleyen İ.K., çiçeği burnunda damat adayı Uğur Selçuk’u sırtından vurdu. Saldırgan İ.K. olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Uğur Selçuk’a ilk müdahale haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uğur Selçuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

ABİSİ Mİ AZMETTİRDİ?

 

14 yaşındaki saldırgan İ.K., Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelinin, ölen Uğur Selçuk’un annesi Sevda Selçuk’un bir süre önce boşandığı ikinci eşi H.K.'nın kardeşi olduğu tespit edildi. Ayrıldığı eşi Sevda Selçuk'la yeniden barışmak isteyen H.K.’nın bu talebine olumsuz yanıt alması üzerine kardeşini azmettirerek Sevda Selçuk’u öldürtmek istediği iddia edildi. Polis H.K.’nın yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ