Açılışa gölge düştü

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden 1911 Çerkezköyspor'un önceki gün Mustafa Uğraş Stadı'nda gerçekleştirdiği sezon açılış törenine gölge düştü. İlk yarÄ

SPOR 19.09.2016 22:05:00 0
Açılışa gölge düştü

FUTBOLCULAR TARAFTARLARA TANITILDI

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, 2016-2017 futbol sezonunu önceki gün Mustafa Uğraş Stadı’nda düzenlenen törenle açtı. Törene Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve İmdat Özgör, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve yönetim kurulu üyeleri ile 100’e yakın taraftar katıldı. Program, yeni sezonda 1911 Çerkezköyspor formasını terletecek olan oyuncuların tanıtımı ile başladı.    

 

İLK İKİ YIL İNANILMAZ TECRÜBE VE DENEYİMLER EDİNDİK

 

Programda kısa bir konuşma yapan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Üç yıldır Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezon da hedefimiz şampiyonluktur. İlk iki yıl inanılmaz tecrübe ve deneyimler edindik. Bu tecrübeler ışığında kadromuzu şekillendirdik. Devamlılığın başarıyı getirdiği düşüncesi ile kadromuzun yüzde 90’ını koruduk. Faydalı olacağını düşündüğümüz isimleri de kadroya dahil ettik. Kendini ispatlamış bir Teknikdiretör ile anlaştık. Yeni kadromuzla 10 Ağustos itibariyle çalışmaya başladık” dedi. 

 

BU TAKIMA SAHİP ÇIKIN

 

Ligin 15 gün sonra başlayacağını kaydeden Murat Narçın, “Hazırlıklarımızı tamamlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu arada Çerkezköy halkının, esnafının ve iş adamlarının takımımızı daha da sahiplenmiş olması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu görüntü şampiyonluğa olan inancımızı daha da güçlendirmektedir. Buradan tüm Çerkezköy halkına sesleniyorum. Bu takıma sahip çıkın. Herkes bu takımla gurur duyacak. Tribündeki yerinizi alın ve seyretmeye başlayın”  diye konuştu.

 

İLK YARIDA 2 GOL

 

Seramoni sonrasında sezon açılışı, 1911 Çerkezköyspor ile Teknikdirektör Ersan Yüksel’in eski takımı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor arasında oynanan özel maç ile devam etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan 1911 Çerkezköyspor takımı ikinci dakikada golü buldu. Sağ kanattan topla ilerleyen Şafak Törin’in ceza sahası içine kestiği top, rakip defansa çarparak filelerle buluştu. Karşılaşmanın 38’inci dakikasında da sağ kanattan topla ilerleyen Metin’in ceza sahası içine gönderdiği topa, zor pozisyonda kafayla vuran Hakan Tice, takımını 2-0 öne geçirdi.

 

TAKIMI SAHADAN ÇEKTİ

 

İlk yarının kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarıyı 1911 Çerkezköyspor 2-0 önde tamamladı. Çerkezköy temsilcisi, ilk yarıda birçok net pozisyondan da faydalanamadı. Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında maçın hakemi 1911 Çerkezköyspor lehine penaltı verince ortalık karıştı. Karşılaşmada gerginliğin tırmanması üzerine 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Ersan Yüksel takımı sahadan çekti. Eski futbolcularının “Hocam maçı neden yarıda kesiyorsun” şeklindeki serzenişlerine ise Yüksel, “Devam etseniz birbirinizin bacaklarını kıracaksınız. Değer mi?” diye karşılık verdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ