Ordumuzu asla yalnız bırakmayız

AK Parti Tekirdağ İl Başkan'ı Cüneyt Yüksel, beraberindeki AK Partili Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan'ı Hüseyin Uzunlar ile birlikte Tekirdağ 8. Mekanize Tugay Komutanı

GÜNDEM 8.09.2016 20:10:00 0
Ordumuzu asla yalnız bırakmayız

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

 

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüney Yüksel, “Buradan bir kez daha hain FETÖ/PDY’yi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Hain darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. 8.Mekanize Tugay Komutanlığına atanan Kurmay Albay Kemal Cöne'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini söyleyen Cüneyt Yüksel “Komutanımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca 15 Temmuz sürecinde sergilemiş oldukları tutum ve dik duruşlarından dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

 

Her zaman askerin yanında olduklarını sözlerine ekleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tugay Komutanımıza hayırlı olsun ve teşekkür ziyaretinde bulunduk. Vatanı ve milleti koruyan Türk ordusunu hiçbir zaman yalnız bırakmayarak onlarla bütünleşmemiz gerekir. Bizler onlar olduğu sürece güvende olacağız. Tugay Komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Cüneyt Yüksel ve beraberindekiler ziyaret sonunda Kurmay Albay Kemal Cöne ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Marmara Haber