Kaymakam Kubilay'dan 'Özel' ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Serkan- Müjgan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Mevlüt Durmuş ve Cumhuriyet Orta Okulu Özel Eğitim öğrencisi Talha Tuna'yı evlerinde ziyaret etti.

GÜNDEM 6.09.2016 00:49:00 0
Kaymakam Kubilay

GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ

 

Ziyarette Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ile Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ve Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turan Ersöz de Kaymakam Metin Kubilay’a eşlik etti. Özel öğrencilerin aileleri ile sohbet eden Kaymakam Kubilay, ailelerin sorun ve taleplerini de dinledi. Serkan- Müjgan Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Mevlüt Durmuş’un ailesi çocuklarının diş tedavisi için ve bilgisayar öğrenmesi için yardım talep etti. Mevlüt Durmuş’un diş tedavisinin bir an önce yapılması için Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini arayan Kaymakam Kubilay, gerekenin yapılması için talimat verdi.

 

KURBAN BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Mevlüt Durmuş’un bilgisayar öğrenmesi için de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne talimat verildi. Kaymakam Kubilay’ın talimatı üzerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Talha Tuna’ ya dizüstü bilgisayar, Mevlut Durmuş’ a da tablet bilgisayar ve televizyon hediye edilmişti. Durmuş ve Tuna ailelerinin yaklaşan Kurban Bayramlarını da kutlayan Kaymakam Metin Kubilay, “Sosyal Devlet anlayışı ile özel eğitim öğrencilerinin ailelerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz ve yetkimiz çerçevesinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN